13 нояб. 2009 г., 00:15

Като две сълзи 

  Поэзия » Любовная
781 0 3

Като две сълзи

 

Като две сълзи, проблеснали във мрака,

загубили утеха в тежък миг.

Като очите, които ти разплака,

 стаили за минута своя вик.

 

Като две сълзи, от тебе скрити,

 стекли се в безмълвен стон.

Като пръстите ти във косата впити,

скрили погледа ми във заслон.

 

Като две сълзи, от мен разкрити,

показващи надеждата една,

 като воплите, в нощта нескрити,

предизвикани от мъката “тъга”.

© Цвети Калинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??