Като казваш, че искаш
да си тръгнеш оттук,
какво чакаш... да кажа
,,остани още миг''?
Я изчезвай, човече,
гледай само натам,
че така ще те сритам,
щом погледнеш насам!
И не смей да се връщаш
някой ден пак при мен,
че за тебе не давам
нито грош, нито цент!
Ти какво си помисли,
че когато си сам,
аз ще бъда готова
и ще ставам за срам!
Нее, момченце красиво,
няма да ти позволя
да си играеш игрички,
но за моя цена!
© Анета Все права защищены