6 янв. 2022 г., 09:47

Като мечта недостижимо 

  Поэзия » Любовная
207 0 0

    

Като мечта недостижимо

 

Това пътуване е дълго,

прилича ми на авантюра,

в душата болката е спряла

и чувствата е съхранила.

 

Картините на щастието

в сърцето ми са още живи

и там заключени са вечно,

сълзите ми изтрили.

 

Нощта безкрайна дълго броди,

а в нея скита любовта ми,

и мислите ми пак са тъжни –

далечни, сиви, недоспали.

 

А утрото се е укрило

самотно някъде, унило.

Това пътуване е дълго,

като мечта недостижимо.

 

        Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??