31 мая 2024 г., 20:07

Като му дойде времето 

  Поэзия
107 1 2

Докато е топла пита

Седни до бъдещ крал

Запознай се с неговата свита

После разкажи ми как си ти живял

 

Душата лесно ще заложа

От високо можеш ли да понесеш

Трудно пада се от там, опази ни Боже

 довърши ми римата, ако станеш... леш

 

Времето в цифри си отива

Вода не спира и овалва гранит

На някой му е криво

Забравя лесно той кога е бит

© Stew Carrey Все права защищены

Произведение участвует в конкурсе:

Буриме »

45 место

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??