31.05.2024 г., 20:07 ч.

Като му дойде времето 

  Поезия
88 1 2

Докато е топла пита

Седни до бъдещ крал

Запознай се с неговата свита

После разкажи ми как си ти живял

 

Душата лесно ще заложа

От високо можеш ли да понесеш

Трудно пада се от там, опази ни Боже

 довърши ми римата, ако станеш... леш

 

Времето в цифри си отива

Вода не спира и овалва гранит

На някой му е криво

Забравя лесно той кога е бит

© Stew Carrey Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Буриме »

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??