23 июн. 2009 г., 21:47

Като на кино 

  Поэзия » Другая
513 0 1

 

 

                      В моя живот ти си

                      двайсет и петият кадър -

                      неизменно присъстващ,

                      но невидим за всички.

                      Иронично допълващ,

                      драматично комичен.

© Даниела Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??