19 нояб. 2012 г., 21:20

Като око 

  Поэзия » Любовная
562 0 1

вградено око в стаята оставям

и ябълки

преглъщай ме и чакай -

бъди търпелив

уханието твое

ябълчено

на голяма овощна градина

ще ме върне

няма да търся нова обич -

не си глухарче издухано

а дъх на отава

от късна коситба

нали не харча думите напразно

чуй звънеца

връщам се...

не можеш - ти си

само

мечта

© Дима Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • ...не си глухарче
    издухано
    а дъх на отава
    от късна коситба...
Предложения
: ??:??