1 мая 2011 г., 11:28

Като орлица 

  Поэзия » Другая
518 0 7

 

 

       Съдбата ми към мен не беше

       благосклонна.

       Не ме посрещна с химн,

       с приветливи слова...

       Аз сякаш бях за нея рожба

       незаконна,

       дошла по някаква случайност

       на света.

 

       Но аз от нея не очаквам

       милостиня,

       а просто отстоявам

       своите права.

       Със твърди стъпки през живота

       ще премина,

       като орлица горда, в полет

       ще умра!

 

 

© Славка Любенова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??