9 июн. 2009 г., 18:04

Като песен 

  Поэзия » Любовная
761 0 3
Сънувам те...      
... по-силна си от вятъра в косите ми,
от изграва, от залеза...    
Красива си сама...    
Сънувам те...        
по-ярка си от слънцето във дните ми.
... красива си така      
застанала сама...      
Сънувам те...      
... по-жадна си       
от извора, от който пи    
и моята душа...      
А после по-красива си     
от извора, от дните ми,     
когата си сама.      
Красива!... Ослепях.    
Сънувам те - ти си сама.  
Сънувам те - гори земя.  
Сънувам те така      
притихнала сама.      
Красива си... О, ослепях  
и там до теб заспах...    
и там до теб заспах...    
Но първо ослепях...    

© Кати Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??