Като полъх нежен погали ме,
нека видя как ме искаш,
с пръсти дръзки обходи ме,
не, недей да спираш!
Искай ме така, както аз,
целувай ме, както пожелаеш,
цялото време е за нас,
това ми харесва, знаеш!
В легло от рози повали ме
и нека телата се слеят!
На ухо нежно шепни ми
и нека този миг не свърши!
© Йоанна Маринова Все права защищены