May 26, 2010, 11:33 PM

Като полъх 

  Poetry » Love
977 0 0

Като полъх нежен погали ме,
нека видя как ме искаш,
с пръсти дръзки обходи ме,
не, недей да спираш!

Искай ме така, както аз,
целувай ме, както пожелаеш,
цялото време е за нас,
това ми харесва, знаеш!

В легло от рози повали ме
и нека телата се слеят!
На ухо нежно шепни ми
и нека този миг не свърши!

© Йоанна Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??