27 февр. 2010 г., 22:24

Като призрак 

  Поэзия » Любовная
527 0 1

       Давах любов, но получавах само болка.

Исках щастлива да бъда, но нещастна винаги бях,

исках от любов сърцето да гасне,

но угасна бавно - празно и в самота.

Частицата, която остана от него,

я зазидах зад дебела стена,

за да не стигнат и до нея болка и обида,

трябва поне нея да спася.

Сега като призрак се скитам

и сякаш сама съм на света,

не виждам нищо и никой,

живея със свойта самота.

     

 

 

 

 

27.02.2010 год.

 

 

 

 

 

 

 

© Нели Балабанова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • много тъга и болка има в произведенията ти,пожелавам ти да намериш някого,койда да те прави щастлива
Предложения
: ??:??