19 нояб. 2011 г., 16:56

Като птица 

  Поэзия » Любовная
367 0 0

Искам да съм птица...
Да се издигна в небето
и да полетя над морето.
Да обиколя света
и на твоя прозорец да дойда...

Ден и нощ там ще стоя...
В горещини, в бури и в студени дни...
Там ще бъда, помни!
Ще те гледам как се събуждаш
и заспиваш ти...

Аз не искам да знаеш, че съм там...
Стига ми само да видя
как отваряш очи...
и с усмивка посрещаш всички трудности...
Защото това ми дава надежда,
че някой ден
ще ме пуснеш в сърцето си!

© Александра Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??