20 июн. 2007 г., 01:00

Kато теб 

  Поэзия
769 0 0
Искам да бъда като теб,
да не ме боли от нищо!
Да гледам напред със бодри очи
и да вярвам, че всичко ще се промени!
Искам да те забравя, както ти забрави мен
и да живея с мисълта за новата любов.
Но как след преживяните неща,
да загърбя теб и любовта!
Завиждам ти за силата, която притежаваш,
без сълзи да се прощаваш с мен!
Завиждам на любовта, която някой ден
на друга ще посветиш и ще забравиш за мен!

© Десислава Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??