22 дек. 2013 г., 18:39

Като ярки светлини 

  Поэзия
562 0 0

КАТО ЯРКИ СВЕТЛИНИ

 

Всеки тъжен днес щастлив е,

всеки възрастен - дете,

всеки беден по-красив е

сякаш всичко е добре!

 

Светлините и звездите

идват тук, за да съобщят

да започваме с игрите -

Коледа е веч на път!

 

Нека чуем ний звънчета,

нека украсим елха,

нека закачим венчета

тук - на нашата врата!

 

Ще приветстваме със радост

коледните светли дни -

нашите очи ще греят

като ярки светлини!

 

 

© Ралица Костова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??