19 мар. 2009 г., 01:23

Казах, че те обичам... 

  Поэзия » Любовная
552 0 0

Казах, че те обичам...


Огънят,
който пари в гърдите ми...
светлината,
която блести в очите ми...
камбанките,
дето звънят в главата ми...
пеперудите,
дето пърхат в стомаха ми...

неспирното ми вдъхновение,
сладкото опиянение,
глупавото ми смущение
и неочаквано вълнение...

обясняват се с едно
"обичам те" -
а то просто дума е!


---------------------------------------------------------------------------------------

http://www.youtube.com/watch?v=IApJCKxPTD0&feature=related

© Ани Атанасова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??