28 июл. 2007 г., 21:26

Казано кратко 1 

  Поэзия
469 0 3

Не искам да се будя!
Оставаш във съня,
а аз самотно скитам
в тъгата на деня.
Не искам да се будя!
Усещам те в нощта
с любов изпълнен,
безумен в нежността.
Не искам да се будя!
А трябва да вървя
по пътя стръмен...
Без теб съм гола самота...

© Шопландия Софийска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??