2 мая 2007 г., 02:45

Казвала ли съм ти? 

  Поэзия
1295 0 1
Казвала ли съм ти колко е хубаво да съм в сърцето ти?
Да чувствам как бие за мен,
като песен,  написана за мен...
Казвала ли съм ти колко са красиви очите ти?
Да се събуждам всяка сутрин,
те да са първото нещо, което виждам...
Толкова сини, че мисля, че съм насред морето,
толкова дълбоки, че мисля, че съм част от тях,
толкова приказни, че мисля, че все още сънувам...
Казвала ли съм ти колко ми липсваш, когато не си до мен?
Да се обръщам и теб да те няма,
да не чувам страстния ти глас,
да не усещам нежния ти допир,
да не мога да дишам... без теб...
Казвала ли съм ти колко много те обичам?
Искам да изживея всеки миг с теб още хиляди пъти,
искам да чувам още хиляди нежни думи,
искам да виждам красивите ти очи отново и отново,
искам да си част от мен...
Казвала ли съм ти?

© ДиаНа Щерева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??