Аз съм малко зайче,
зайче, зайче Байче
Кико се наричам
и Ваянка обичам.
Тя ми е красива,
но е цвръклива.
Не иска да се храни.
Яде само банани.
Предпочита сладолед,
а не филийка с мед.
Вместо мамината супа
шоколадчета си трупа.
Чудя се кога ли
тя ще се нахрани?
Едва ли?...
© Христинка Йочколовска Все права защищены