11 may 2024, 19:51

Кико и Ваянка 

  Poesía » Para niños
206 1 1

Аз съм малко зайче, 

зайче, зайче Байче

 

Кико се наричам

и Ваянка обичам. 

 

Тя ми е красива, 

но е цвръклива. 

 

Не иска да се храни. 

Яде само банани. 

 

Предпочита сладолед, 

а не филийка с мед. 

 

Вместо мамината супа

шоколадчета си трупа. 

 

Чудя се кога ли

тя ще се нахрани?

Едва ли?... 

© Христинка Йочколовска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??