14 мая 2020 г., 00:27

Кирил и Методий 

  Поэзия » Для детей
879 0 0

Те ни дадоха буквите.
Те ни дадоха думите.
Те ни дадоха книгите.
Те са Кирил и Методий.

 

Те ни дадоха букви 
златни за да можем
златни книги да пишем
библиотеки да пълним.
 
Азбука златна наша я използват 

още държави, защото е 
най-хубава и мила.

© Максим Кожухаров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??