14.05.2020 г., 0:27 ч.

Кирил и Методий 

  Поезия » За деца
877 0 0

Те ни дадоха буквите.
Те ни дадоха думите.
Те ни дадоха книгите.
Те са Кирил и Методий.

 

Те ни дадоха букви 
златни за да можем
златни книги да пишем
библиотеки да пълним.
 
Азбука златна наша я използват 

още държави, защото е 
най-хубава и мила.

© Максим Кожухаров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??