1 сент. 2015 г., 13:33

КИС, Приятели! КИС! 

  Поэзия
339 0 2

Паднах! От коляното ми текна кръв!

Какво да се прави?! Животът е такъв!

Усмихнах се през сълзи. Тръснах коси.

Продължавам нататък! Карай да върви!

 

Някой ме блъсна в гърба!

Други ми подложи крак!

Залитнах! Някой ме подхвана...

Не може само лошо, все пак!

 

Някой ми подложи рамо!

Предложи да ме придружи!

Колко се зарадвах само!

Имаш ли Приятели - злото нека си ръмжи!

 

Сега сме хубава компания!

Да бъдем заедно е нашата мания!

През смях и закачки мачкаме злото,

за да разчистим дома на доброто!

 

КИС, Приятели! КИС!

© Маргарита Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Така е! За тояа си целувам приятелите с любов!
  • Само така,когато приятелите са насреща всяка трудност е преодолима!
    Спънки в живота има постоянно,важното е точно да има кой да те подхване,когато падаш.
Предложения
: ??:??