6 янв. 2007 г., 01:24

клада 

  Поэзия
834 0 18
клада




жени в командировка

еманципиран ужас

особено ако са три

или повече дори

къде остава нежността

и копнежите трескави

прокудена готовността

за подвизи ласкави

защо пък да се лъжем

щом са повече от две

шансът на мъжа е зле

липсва им кураж ли иначе

или се лъжат помежду си

заблуждават се във сила

а са нежно нараними

когато са саминки

ангели са мними

всъщност както и да е

аз не искам друго

не

само в лапичките им да падна

пък дори да ме командироват

на тяхната пламтяща клада



;)

ЧАР
.......06.01.07


© Чавдар Кунчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??