20 сент. 2007 г., 00:27

КЛАДА 

  Поэзия
553 0 2
КЛАДА

МОЯ СТАРА, ПРА-СТАРА ЛЮБОВ,
МОЯ ИСТИНА МЛАДА,
БОГ Е СЪДНИК СУРОВ -
ТИ СИ МОЯТА КЛАДА.

В ТВОЯ ОГЪН ГОРЯ,
ВСЕ НАЗАД СЕ ОБРЪЩАМ.
ДАЖЕ, КОГАТО УМРА,
ПАК ПРИ ТЕБ ЩЕ СЕ ВРЪЩАМ.

© Дияна Радева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??