Клетва
Той взе сърцето ми в ръце
и смачка го като хартия.
- От днес ще бъдеш без сърце.
В гърдите ти за теб ще бия.
Напуснеш ли ме - ще умреш -
с ръцете си ще те убия.
Напуснеш ли ме - ще умра -
като захвърлен лист хартия.
08.12.08
© Мая Все права защищены
И аз ще чакам
Поздрави от мен!