28 февр. 2017 г., 22:05

Клопка 

  Поэзия
164 1 0

Да се чудя какви бонбони харесваш

и да стоя с часове

пред витрината на някоя сладкарница,

като преоценен експонат,

а отвътре да ме гледат

и да мислят:

"Каква глупачка,

за кого ѝ е мъртво отвътре?"

Времето минава бавно,

алкохолът е ръка на приятел,

а ти изобщо не заслужаваш

да те сънувам в събота вечер.

© Ивона Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??