25 апр. 2010 г., 18:50

Ключ за теб 

  Поэзия » Другая
718 0 3

Ключ за теб

 

Не слагай ключове на всички брави,

моля те, за да се връщам пак,

едва ли ще заключиш мене,

ако знаеш... кажи ми как.

Не кърши мостовете до тебе,

някога ще се завърна,

зная, че ме искаш и ще има тебе

пак, когато се обърна.

Не залоствай себе си сред другите,

не ги избирай вместо мен,

не можеш да поставяш ключове,

когато в мене е ключът за теб...

© Триб Трибс Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??