Apr 25, 2010, 6:50 PM

Ключ за теб 

  Poetry » Other
719 0 3

Ключ за теб

 

Не слагай ключове на всички брави,

моля те, за да се връщам пак,

едва ли ще заключиш мене,

ако знаеш... кажи ми как.

Не кърши мостовете до тебе,

някога ще се завърна,

зная, че ме искаш и ще има тебе

пак, когато се обърна.

Не залоствай себе си сред другите,

не ги избирай вместо мен,

не можеш да поставяш ключове,

когато в мене е ключът за теб...

© Триб Трибс All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??