25 abr 2010, 18:50

Ключ за теб 

  Poesía » Otra
724 0 3

Ключ за теб

 

Не слагай ключове на всички брави,

моля те, за да се връщам пак,

едва ли ще заключиш мене,

ако знаеш... кажи ми как.

Не кърши мостовете до тебе,

някога ще се завърна,

зная, че ме искаш и ще има тебе

пак, когато се обърна.

Не залоствай себе си сред другите,

не ги избирай вместо мен,

не можеш да поставяш ключове,

когато в мене е ключът за теб...

© Триб Трибс Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??