Затвори книгата,
не я чети докрай!
Не искам да знаеш къде е невинността -
в ада или в своя рай.
Затвори книгата,
спри точно по средата!
Не искам да узнаеш истината,
която жестоко ранява сърцата.
Затвори книгата,
книгата, наречена - ЛЮБОВ!
В нея моята душа е скрита,
прегърнала своя леден зов.
Милан Милан
21.07.09
© Милан Милев Все права защищены