Когато чувстваш се предаден
и болка в душата ти таи се.
Когато любовта умира
и сърцето разбито е на прах.
Когато приятел си отиде
и нямаш сили да го спреш.
Когато щастието бяга надалече
и не можеш да го стигнеш ти.
Когато животът ти се срутва
и надежда нямаш вече.
Ти усмихни се на съдбата
и чаша с вино си налей.
© Пепи Все права защищены