14 февр. 2008 г., 22:05

Когато  

  Поэзия » Любовная
607 0 3
Когато умирам бавно
и гърдите ми не дишат,
живей!
Когато душата ми бавно
се раздиря, а след нея
остава само кървавата
диря,
живей!
Когато е пепел любовта ми
и не знае мира ума ми,
живей!
И когато в нещастие умирам,
когато от сълзите се убивам,
бъди жив, но дали си щастлив?

© Дива Самодива Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??