8 сент. 2013 г., 23:19

Когато 

  Поэзия » Любовная
568 0 3

            Когато

 

Когато на филмова лента,

животът пред мене премине.

Ще имам последно желание -

да спра на любимия кадър.

Ще видя безгрижното детство,

ще сетя и жаркото лято...

Но вярвайте, най ще ми липсват

очите на мойто Момиче.

 

Всичко започва от другия

и всичко с него завършва.

Колко са глупави хората -

да казват, че няма единствени.

Колко е хубава лентата,

как ще се смея през сълзи.

Няма защо да унивам

живял съм от цветно, по-цветно.

 

 

© Савар Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??