9 мая 2010 г., 19:03

Когато 

  Поэзия » Любовная
649 0 0

Когато

Когато ти липсвам
аз ще бъда в мислите ти
със същия в очите плам

със същите мои мечти

Когато ме искаш
аз ще бъда същата
идваща за да ме имаш
а после пак само самота

Когато искаш да се върна

аз отново ще съм тук

чакаща да те прегърна
дори и на света напук


Когато си със мен
аз отново ще те обичам
аз отново ще те искам
и пак за тебе ще жадувам

© Роси Кралева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??