26 февр. 2023 г., 05:22

Когато... 

  Поэзия » Любовная
405 0 0

В онези кратки минути 
когато съм всичко за теб, 
когато се сливам с плътта ти,
когато се вливаш във мен,

 

когато времето спира,
и с тебе сме двама едно,
когато във мене пулсираш
в олтара ни-  наш'то легло,

 

когато жадно отпиваш
от моите устни живот,
когато се преоткриваш 
чрез тази наша любов,

 

когато в унисон стенем,
докато се целуваме,
само тогава живеем,
иначе... съществуваме.
 

© Ива ВалМан Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??