Когато аз почувствам любовта!
Когато болката изчезне от света,
когато всичко придобие смисъл,
когато красотата на деня
ще бъде в моята душа,
когато видя те отново под дъжда -
тогава може да усетя любовта.
© Цветана Стоянова Все права защищены