18 jun 2009, 20:44

Когато аз почувствам любовта 

  Poesía » De amor
485 0 0

 

Когато аз почувствам любовта!

 

 

Когато болката изчезне от света,

когато всичко придобие смисъл,

когато красотата на деня

ще бъде в моята душа,

когато видя те отново под дъжда -

тогава може да усетя любовта.

 

 

 

© Цветана Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??