Когато болиш се прекършвам
и нямам сили да вървя напред.
Не искам назад да се връщам
и дори не искам да съм срещала теб.
А ти болиш от самото начало
и страшно безмилостно е оттогава.
А сърцето ми твое е цяло
и за край няма никаква представа.
Когато болиш най-силно те обичам
и толкова много до мен те желая...!
Тогава безсилна съм да те отричам
и как да живея изобщо не зная!
© Галина Кръстева Все права защищены