6 апр. 2008 г., 12:10

Когато душите се слеят 

  Поэзия » Любовная
609 0 9

Когато душите

една към друга

са устремени

и от молитва

в свята нощ

са благословени,

тогава сърцата

от любовта

са преродени.

Светът става друг,

приличащ много

на цветна градина.

Очите искрят

като бенгалски огън

на Нова година.

Мечтите цъфтят,

като пролет зелена

след дълга зима.

Когато душите,

пълни с обич,

се слеят бавно,

тогава в Космоса

се случва нещо

наистина славно.

© Васил Георгиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??