10 окт. 2023 г., 22:22

Когато изгрява мечтата 

  Поэзия » Философская
167 3 1

Когато изгрява мечтата

за залеза ти забрави!

Спомни си за всички приятели

и силно ги благослови!

 

Почувствай дъха на зората

и с вярата го целуни!

На риска, попътния вятър,

с Истини- ръце погали.

 

От раницата на тъгата

най- тежкото ти изхвърли...

Когато изгрява мечтата

със смелост и радост тръгни!

© Веселка Стойнева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??