Как да Ти кажа какво ми донесе,
как да покажа душата си -
всичко пред Теб е изцяло разкрито -
виждаш ме...
Не искам да ме няма в очите Ти,
не искам да спирам да съм в сърцето Ти -
нека съм белегът, врязан в дланите Ти...
Искам да съм скъпоценният камък на гърдите Ти
и на раменете Ти...
Искам към мен да е гласът Ти и желанието Ти -
плът от плътта Ти, кост от костите Ти...
© Димитричка Спасова Все права защищены