2.01.2011 г., 16:56 ч.

Когато ме намери 

  Поезия » Бели стихове
707 1 1

 

Как да Ти кажа какво ми донесе,

как да покажа душата си -

всичко пред Теб е изцяло разкрито -

виждаш ме...

Не искам да ме няма в очите Ти,

не искам да спирам да съм в сърцето Ти -

нека съм белегът, врязан в дланите Ти...

Искам да съм скъпоценният камък на гърдите Ти

и на раменете Ти...

Искам към мен да е гласът Ти и желанието Ти -

плът от плътта Ти, кост от костите Ти...

© Димитричка Спасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??