Когато мечтите се сбъдват
Когато мечтите се сбъдват,
знай, че си вече щастлив,
щом спомени лоши си тръгват,
чувствай се истински жив.
Следвай сърцето си смело
и хвърли своята котва сега,
времето нищо не ти е отнело,
защото имаш детелина
с четири листа.
© Боряна Все права защищены