15.06.2011 г., 22:50 ч.

Когато мечтите се сбъдват 

  Поезия » Бели стихове
861 0 0

Когато мечтите се сбъдват

 

Когато мечтите се сбъдват,
знай, че си вече щастлив,
щом спомени лоши си тръгват,
чувствай се истински жив.

Следвай сърцето си смело
и хвърли своята котва сега,
времето нищо не ти е отнело,
защото имаш детелина
с четири листа.


© Боряна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??