13.11.2007
Дали любовна рана заздравява?
А съществува ли за нея лек?
Обида тежка, как се забравя -
ако нанесена е от любим човек?
Ако силно някого обичаш,
дали ще можеш да си позволиш
с лекота чувствата си да отричаш,
съзнавайки, че ще го заболи?
Когато някого обичаш...
Аз зная, всичко ще простиш!
Но ако той теб истински обича,
не ще допусне да те нарани!
© Виолета Все права защищены