13.11.2007 г., 15:00 ч.

Когато някого обичаш... 

  Поезия » Любовна
1017 0 9
 

13.11.2007

Дали любовна рана заздравява?

А съществува ли за нея лек?

Обида тежка, как се забравя -

ако нанесена е от любим човек?

 

Ако силно някого обичаш,

дали ще можеш да си позволиш

с лекота чувствата си да отричаш,

съзнавайки, че ще го заболи?

 

Когато някого обичаш...

Аз зная, всичко ще простиш!

Но ако той теб истински обича,

не ще допусне да те нарани!

 

© Виолета Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??