10 нояб. 2008 г., 09:51

Когато няма обич 

  Поэзия » Любовная
689 0 1

Когато няма обич

Тежко е, когато няма обич,

тежко е, когато няма кой да те обича,

жестоко е да обичаш, а да не си обичан.

Това и с мен се случи,

това едничко чувство сърцето

ми е в този миг пленило

като змия, която се увива

увива се и секва ти дъха. Умираш...!

Живееш, а не знаеш за кого;

зовеш, но няма отклик на твоя зов;

страдаш - няма кой да те утеши.

Обичаш, но не си обичан -

боли, мъка цяла те обзема и

трови твоята мъничка душа.

Съжалявам, но това е моята съдба.

© Мирослава Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??