7 февр. 2008 г., 15:23

Когато пътят ми е само тревога... 

  Поэзия » Любовная
596 1 2

Когато пътят ми е само тревога...
умея мълчаливо да те обичам,
прости, че само така мога...
идеална не съм, не го отричам...

 

И твоята мисъл пак ми шепти...
дори в сянката ти аз надничам,
когато в нас тихо завали...
и музиката си тихо събличам...

 

И твоят вопъл пак ме зове,
а сенките - птици отлетели,
но стоплям ли те мъничко поне...
или съм от онези навиците остарели...

 

Чуваш ли нежността на камбанките?...
Те бият една в друга...
Това е танца на нестинарките...
те не са заблуда...

 

Да ходим по жарава ни е писано,
а не да позволяваме да ни размиват капките...
макар, че и те биха те целували влюбено,
но не достатъчно, както аз бих искала...

© Надя Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??