29 дек. 2020 г., 11:01

Когато само ние с теб... 

  Поэзия
333 0 0

Дай ръка!
Тези кули-близнаци,
взривени от нас,
ще напуснем!
Пламъците,
полепнали по жилетките ни,
ще учат
телата ни
на промяната!
Неразлъчни сме с теб!
Закалена стомана сме!
Със парчета душа,
полепнала
по небостъргачите...
ръка за ръка...
двамата.
Скачай!

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??